Snowflake
 
Mother and Daughter

Varför Silver Safe?

För de mest krävande jobben.

Silver Safe är en tuff och långtidsverkande desinfektion som fungerar bra på de allra tuffaste områden. Där det krävs resultat och en 100% desinfektion för trygghet rekommenderas Silver Safe 12. Lägg på med trasa eller "fogging" för ett garanterat bra resultat. Drygt och lättarbetat skapar trygga lokaler för de tuffaste jobben.

Untitled.jpg
 
Untitled.jpeg

För alla ytor där livsmedel hanteras.

Restprodukten av Silver Safe är vatten. En effektiv desinfektion även kring livsmedel. Storkök och livsmedelsbutiker har tuffa krav på sig att hålla rent. Silver Safe når upp till alla krav med lätthet och är godkänt att använda för desinfektion av livsmedel. För desinfektion av köksytor och verktyg rekommenderas Silver Safe 12% utspädd med 11 delar vatten. Ekonomiskt och effektivt då en förpackning räcker väldigt länge. 

 

Används med fördel vid djurhållning och svårt smutsiga miljöer.

Att sanera och bibehålla en trygg stallmiljö är bland det viktigaste man som djurhållare kan göra. Silver Safe håller både stallgolv och väggar rena och trygga under en lång tid. Bevisat tuff även i de värsta av miljöer, Silver Safe skapar en långtidsverkande antibakteriell yta som tar död på alla de vanliga bakterier och smittorna i ett stall.

Untitled.jpeg
 

Silver Safe stoppar spridning av Covid-19 och neutraliserar bakterier generation efter generation.

WHO rekommenderar desinfektion med väteperoxid om minst 0,5% blandning till just Covid-19. Väteperoxid med liten andel silver (0,2 ppm) tillför en aktiv långsiktig desinficerande yta som stoppar spridning av virusstammar. Silver Safe neutraliserar också bakterier, som i sin tur smittar generation efter generation av bakterier. Använd Silver Safe dagligen som ytdesinfektion till publika miljöer för att skapa trygga lokaler och miljöer för oss alla. Använd "fogging" och desinfektera stora ytor på bara några minuter. Perfekt för skolor, hotell, kontor, butiker, tåg, bussar med mera där många människor ofta rör sig. 

 
Untitled.jpg
Untitled.jpeg
Untitled.jpeg
Untitled.jpeg

För de mest krävande jobben.

SilverSafe är en tuff och långtidsverkande desinfektion som fungerar bra på dom allra tuffaste områden...

För alla ytor där livsmedel hanteras.

Restprodukten av silversafe är vatten. En effektiv desinfektion även kring livsmedel...

Används med fördel vid djurhållning och svårt smutsiga miljöer.

Att sanera och bibehålla en trygg stallmiljö är bland det viktigaste man som djurhållare kan göra...

SilverSafe och Covid-19 Corona virus.

WHO rekommenderar desinfektion med väteperoxid om minst 0,5% blandning till just Covid - 19...

  • Facebook

© ZEO CONCEPT ECE AB